Fast forward to tomorrow

Welkom bij Living Tomorrow, het innovatieplatform waar we in contact komen met klanten, partners, markten en overheidscontacten. Living Tomorrow vertegenwoordigt een inspirerend en levendig ecosysteem met meer dan 80 partners. De gedeelde ambitie is om als katalysator te fungeren om innovatie substantieel te versnellen. Samen schrijven we het verhaal van morgen en bouwen we aan visies zodat we klaar zijn voor de toekomst.

Gebouw exterieur

Bezoek ons, verblijf bij ons

De Living Tomorrow's Innovatiecampus is een innovatiehub en living lab. Door samen te werken met onze partners creëren we impact en zetten we innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst op de kaart. Daarnaast willen we al deze innovaties toegankelijk maken voor het grote publiek.

Bezoek het Digital Experience Center, boek een vergadering in een van onze indrukwekkende vergaderzalen of overnacht in het voco™ Brussels City North hotel - het eerste in zijn soort in België.

Beleef ons

De Living Tomorrow Innovatiecampus is de unieke kruisbestuiving van een fysieke locatie, een indrukwekkend ecosysteem en een sterke visie op innovatie.

Innovatief ondernemen begint met de juiste fundamenten. Bij Living Tomorrow hebben we een sterke visie op innovatie, gebouwd op een sterk onafhankelijk kenniscentrum, TomorrowLab.

We organiseren trainingen en workshops over uiteenlopende thema's en onderwerpen. Doe kennis op en bereid je organisatie voor op de toekomst.

Vergader met ons

De Innovatiecampus heeft tal van inspirerende ruimtes beschikbaar om uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen.

Stap binnen in een wereld van eindeloze mogelijkheden en naadloze samenwerking. Ontdek onze verschillende ultramoderne vergaderzalen, waaronder een uniek auditorium met bijna 150 zitplaatsen, op maat gemaakt om productiviteit te inspireren en uw bedrijf te laten groeien.

Het dynamische voco™ team besteedt veel aandacht aan elk facet van uw evenement, zodat het van begin tot eind een onvergetelijke ervaring wordt.

Ontdek onze vergaderzalen.

Mogelijk gemaakt door onze partners

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%